ДОСТАВКА


1.1. Целта на БУРОВ е да достави желаните от вас продукти за възможно най-кратък срок. БУРОВ подхожда към доставките на поръчани артикули с особено внимание, за да предотврати всяка загуба или разочарование, в резултат от времето на доставка.

1.2. БУРОВ извършва доставки чрез Наложен платеж (ППП) при следните условия:

  • доставки с куриерска фирма Спиди, в рамките на 1 - 3 работни дни за сметка на клиента. 
  • Безплатна доставка за поръчки над 99.99лв., за България.
  • време за обработка на поръчките - до 5 работни дни.

*Плащането се извършва при доставка.

1.3. Прогнозните срокове за доставка започват да текат от датата на изпращане на поръчаните артикули, и БУРОВ не носи отговорност за каквито и да било забавяния, причинени от независими за нас обстоятелства. Посочените прогнозни срокове се прилагат, доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от куриерските организации.

1.4. Ако поръчаните артикули не могат да бъдат доставени в рамките на посочените прогнозни срокове, БУРОВ ще се старае да осъществи доставката толкова бързо, колкото е практически възможно. При всички случаи, БУРОВ си запазва правото едностранно да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни.

1.5. Доставките се получават стандартно – на ръка, срещу подпис и представяне на лична карта. При невъзможност или затруднение за връчване лично на потребителите, доставките се връчват на лица, членове на домакинството, или на лица, посочени от потребителите, като се отбелязва името на лицето, получило доставката, и връзката му с потребителя. При невъзможност за връчване на доставката след два опита договорът за продажба от разстояние, автоматично се прекратява, като в този случай, като санкция за неизпълнението му от страна на потребителите, БУРОВ задържа всички заплатени от потребителите суми.

1.6. Данни и информация за движението на доставката и срока на нейното изпълнение ще бъдат изпратени до вашия електронен адрес, посочен в регистрационния формуляр за връзка, заедно с потвърждението на поръчката или по-късно. Ако сте поръчали няколко вида артикули, по едно и също време, поръчаните артикули могат да бъдат доставени в различни моменти.

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛИ

2.1. БУРОВ се стреми да постигне пълно удовлетворяване на своите потребители. Удовлетворението на потребителите е основен приоритет на БУРОВ, и в този смисъл БУРОВ отделя внимание на всяка заявка за връщане или на всеки отделен случай на рекламация, с цел да предостави най-доброто обслужване на своите потребители.

2.2. Ако доставените артикули не отговарят на поръчаните или се забелязват явни дефекти и повреди, или изтекъл срок на годност, моля свържете се незабавно с нас на e-mail: bouroff@abv.bg. Отдел Обслужване на клиенти на БУРОВ ще направи всичко възможно, за да коригира грешката и осигури възстановяване или замяна на артикулите, в съответствие с нашата политика за рекламации.

2.3. БУРОВ се надява потребителите да са доволни от закупените артикули и предлага пълно възстановяване на платената сума, или замяна на закупените артикули, в случаите на рекламации, връщане и/или замяна.

2.4. Можете да върнете закупени от БУРОВ артикули, които не са използвани и повредени. За да получите възстановяване на платената сума или замяна на артикули, те трябва да бъдат запазени и върнати на БУРОВ в отлично състояние, без индикации за използване, в оригиналната опаковка, придружени от покупните документи (копие от оригинална фактура и/или копие от касова бележка, заедно със съответната стокова разписка).

2.5. Връщането и/или замяната на закупени артикули се осъществява при следните условия:

  • Уведомявате БУРОВ за своето намерение да върнете или замените своята покупка, като упоменавате искане за връщане или замяна на електронен адрес: bouroff@abv.bg, в рамките на 48 (четиридесет и осем) часа от получаването на доставката.
  • Закупените артикули следва да бъдат върнати в рамките на 14-дневен срок, считано от датата на искането за връщане на артикул. Рекламации, връщане и/или замяна на артикули извън тези срокове няма да бъдат приемани.
  • Моля, имайте предвид, че връщането на артикули е на ваша отговорност и рискът от повреждане, загуба или погиване е за ваша сметка, до момента, в който пратката достигне до БУРОВ. В този смисъл, БУРОВ препоръчва изпращане на пратка, която да гарантира стойността на връщаните артикули.
  • Моля, имайте предвид, че всички преки разходи за връщане на артикули са за сметка на потребителите.
  • Стойността на всички успешно върнати артикули, отговарящи на условията за връщане на артикулите, посочени по-горе, ще бъде възстановена по банковата сметка на потребителя, след като бъдат приспаднати допълнителни евентуални разходи за такси, мита, такси за доставка, платени от БУРОВ, във връзка с получаването на върнатите артикули, за което ще бъдете изрично уведомявани. Моля, имайте предвид, че този процес може да отнеме до 30 (тридесет) дни.

2.6. Моля, обърнете внимание, че БУРОВ предлага нови и неизползвани артикули, с прикрепени търговска марка и етикет към тях. БУРОВ не продава употребявани артикули и няма да приеме какъвто и да е артикул с някаква индикация, че е бил използван. В такива случаи, артикулът ще бъде върнат на потребителя. БУРОВ не може да носи отговорност за всеки артикул, който не е бил върнат във вида, описан по-горе.