Q10 - 60 твърди желатинови капсули

17.00 лв.

Статус: наличен

Оцени продукта
add_to_cart

Q10 – 60 твърди желатинови капсули х 200 mg
БУРОВ
Хранителна добавка
Коензимът Q10 е витаминоподобно вещество , което се съдържа в тъканите на човека. Той е натурален продукт получен от ферментация на бактерия Rhobacter sphaerbdie. Недостигът в организма на Коензим Q10 може да причини отпадналост и хронична умора.
Предназначение:
• Оказва положителен ефект върху функцията на имунната система.
• Антиоксидант.
• Подпомага производството на клетъчна енергия в организма.
• Съдейства за нормалната функция на сърдечно-съдовата система, функционалните нива на кръвното налягане и снабдяването на сърцето с кислород.
• Допринася за метаболизиране на мазнините и въглехидратите.
Съставки на една капсула: Коензим Q10 – 30 mg и малтодекстрин / от естествен източник /. Препоръчваната дневна доза от две капсули съдържа: Коензим Q10 - 60 mg и малтодекстрин / от естествен източник /.

Съставки на капсулата: желиращ агент – желатин.
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: от 1 до 2 капсули дневно след хранене.
Хранителната добавка не се препоръчва при бременни , кърмачки, деца и при индивидуална непоносимост към съставните вещества.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ: на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
ПРОИЗВЕДЕНО: в завод на „Ренифарма оперейшън” – ООД, с. Самораново, ул. „Стопански двор” за „Буров” – ЕООД, гр. София, ул. „Дамян Груев” № 13, тел: 028519202.        ТД – I- 1626      Нетно количество: 12 g