За нас

Фирма " Буров " ЕООД е създаена през 1990 год. от проф. Пенчо Буров. Тя е една от първите фармацевтични фирми за производство на хранителни добавки на базата на етерични масла и екстракти.Проф. Буров е автор на първият оригинален български биостимулатор „Енерджикс- С”, продаван в САЩ още през 1986 год. Той е разработил над 160 препарата,за които притежава патенти и запазени марки. Проф. Буров е биотехнолог, кариерата му започва в „Кожарски институт” гр. Габрово. През 1976г. там прави първото си изобретение - метод за извличане на колаген. Колагенът днес има широк аспект на приложение в медицината, а така също и в козметиката. Работил е също така като сътрудник във „Фармахим”, „Център по Крио-биология” и център за „Биогенни стимулатори”.

 

В момента фирма „Буров” - ЕООД предлага на пазара над 90 вида хранителни добавки с различна насоченост. Производството на фирмата се извършва в одобрен по системата

НАССР цех за хранителни добавки на фирма „Ренифарма оперейшън” ООД гр. Дупница. Продуктите на фирма "Буров"ЕООД се разпространяват чрез аптечните складове, аптеки 

 

и дрогерии където винаги има компетентни специалисти, които да Ви обяснят за действието и приложението на хранителните добавки на „Буров”  ЕООД.

Фирмата разполага и с две представителства в гр. Варна и гр. Плевен, където Ви очаква прекрасен екип от специалисти в областта на хранителните добавки.

 

Представителства:  

Варна

varna

Лице за контакти: Красимира Алексиева тел:0888529652

ул. "Драган Цанков" № 5

      

   

   

ул. "8-ми Приморски полк" № 97

 

 

бул."Цар Освободител/Любен Каравелов №19