Компютърна функционална диагностика

Скъпи приятели, заповядайте при нас на
Компютърна функционална диагностика с консултация за лечение от холистичен лекар.
Компютърната функционална диагностика е безкръвен, бърз, точен и икономичен метод на изследване, основаващ се на електромагнитното излъчване от различните тъкани и органи в човешкототяло.
В рамките на една минута апаратът отчита над 130 функционални показатели по органи и системи, а също дефицити на витамини, минерали и хормони, наличие на вредни масти в кръвта, костнаплътност, имунен и ендокринен статус, алергиии др.
Въз основа нарезултатите от теста Ви се назначават индивидуални комплексни програми за детоксикация на организма ●за общо укрепване на имунната система ●редукция на теглото●лечение на вегетативно-съдови дистонии ●хипертония● хронично главоболие ●проблемна менопауза ●остеопороза●алергиии др.,като се включва подходящ за Вас диетичен и двигателен режим, природната сила на хранителните добавки на фирма „Буров”, както и дихателни упражнения, закалителни процеури и други природни методи. Изследването се извършва от холистичен лекар д-р Весела Коевска. Записванията се извършват на тел: 028519202 всеки ден от 09.00 до 18.00 часа.Прегледите започват от месец септември и се извършват всяка сряда от 15.00 до 18.00 часа. Очакваме Ви!