ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - 60 твърди желатинови капсули

20.50 лв.

Статус: наличен

Оцени продукта
add_to_cart

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - 60 твърди желатинови капсули х 200 mg
Хранителна добавка
Хиалуроновата киселина е получена чрез ферментация на микроорганизми. Тя е полизахарид и е основен компонент, който придава устойчивост и тонус на кожата и костите. В зряла възраст концентрацията и в тъканите започва да намалява и това предизвиква появата на бръчки и проблеми със ставите.
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
• Действа благоприятно върху кожата, като я прави по-свежа, гладка и еластична. Допринася за хидратиране на кожата на лицето и цялото тяло
• Подпомага дейността на костно - ставния апарат и хидратирането на ставите.
• Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и ноктите.

СЪСТАВКИ НА ЕДНА КАПСУЛА: Хиалуронова киселина (Hyaluronic acid) - 55 mg, антислепващ агент – магнезиев стеарат и малтодекстрин. Препоръчваната дневна доза от две капсули съдържа: Хиалуронова киселина (Hyaluronic acid) - 110 mg, антислепващ агент – магнезиев стеарат и малтодекстрин.
СЪСТАВКИ НА КАПСУЛАТА: желиращ агент - желатин.
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: от 1 до 2 капсули дневно, след хранене.
Хранителната добавка не е подходяща за бременни, кърмачки, деца и при индивидуална непоносимост към съставните вещества.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ: на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
Срок на трайност: виж маркировката. Да не се използва след изтичане срока на годност. 
ПРОИЗВЕДЕНО: в завод на „Ренифарма Оперейшън” – ООД, с. Самораново, ул. „Стопански двор” за „Буров” – ЕООД, гр. София, ул. „Дамян Груев” № 13, тел: 028519202.   Нетно количество: 12 g